Inred med tyg

Att använda dig av olika sorters tyg och textilier när du inreder är jättepraktiskt på många sätt, det ger ett ombonat intryck, tar bort eko, dämpar ljud och kan även skydda mot solen eller påverka temperaturen inomhus. Och dessutom är det mysigt.

Du kan handla online Bemz när du vill förnya dina möbeltyger, gardiner och liknande för att fräscha upp ditt hem. Textilier är lätta att byta ut och det gör dessutom stor skillnad för hemtrevnaden.

Rätt placering

Det är inte alltid en självklarhet att hänga upp gardiner så det blir snyggt. Se upp så det inte blir för korta eller för smala gardiner, och glöm inte tänka på gardinstången. Är den rätt placerad? Precis ovanför fönstret är inte alltid bäst, närmare taket kan vara mycket snyggare.

Små detaljer

Genom att ändra små detaljer som filtar, kuddfodral eller byta färg på soffan kan du förnya ditt hem med små medel och ändå variera dig hur mycket som helst. Genom att tänka på helheten och vara noga med färgvalet kan du ändra atmosfär i ett rum från stressande till lugnande om du vill, eller med enkelhet få en plats att slappa av på.

Textilier kan även dämpa ljud, vilket kan vara toppen om du är ljudkänslig, behöver arbetsro eller har extra högljudda grannar. En tjock gardin vid fönstret håller dessutom solen borta, sänker temperaturen och dämpar ljudet utifrån.

Lycka till med din inredning!