Så inreder du hemmet med kuddar

Vissa tycker att det är det roligaste som finns att få inreda sitt hem, medan andra är måttligt intresserade. Oavsett så vill ändå de flesta få till ett hemtrevligt boende, som är både fint och mysigt. Man behöver inte många komponenter för att få till det, utan det kan faktiskt räcka med att få in lite fina kuddar i hemmet!

Kuddar har använts sedan antika Egypten och är idag en självklarhet i både soffor och sängar i de allra flesta länder. Förutom kuddar som man sover på, så är det idag väldigt vanligt att även inreda med prydnadskuddar, eftersom det är en snygg men också mysig inredningsdetalj. Har du svårt för inredning, eller kanske bara tycker att det är tråkigt så är kuddar ett perfekt sätt att piffa upp hemmet på.

Så skapar du en enkel inredning med kuddar

I vardagsrummet kan du börja med att kolla vilka färger du redan använder dig av. Vilken färg är soffan i? Har du en matta? Vilken färg är det på väggarna? Ta några bilder och bege dig sedan ut på en shoppingtur. När du letar efter kuddar till vardagsrummet så bör du leta efter några som passar färgen på din soffa, och några kuddar som bryter av och kanske istället passar med din väggfärg, eller annan inredning. Välj exempelvis två stora kuddar och två mindre kuddar som du sedan prydligt sätter i varje hörn av din soffa och voila! Du har nu både snyggat till och skapat ytterligare mysfaktor i ditt hem. I sovrummet gör du precis samma sak, men här kan du även lyxa till det och köpa nya sänglakan som passar med dina nya kuddar. Alternativt investera i ett överkast som matchar dina sängkuddar- då spelar det ingen roll hur bäddad din säng egentligen är där under! Att pryda sängen med flera kuddar kan även skapa en riktig hotellkänsla, vilket kan vara väldigt trevligt efter en lång arbetsdag.