Inred rätt inför visningen

Att styla bostaden inför en visning kan låta som en enkel uppgift. Det gäller väl bara att ställa möblerna snyggt, eller hur? Nej, riktigt så enkelt är det faktiskt inte. Om du vill lyckas med din visning och få till en riktigt bra försäljning behöver du lägga ner mer tid och tanke bakom inredningen än så.

Inför en visning är det viktigt att din bostad känns stor och luftig, även om den är i ett mindre format. Den får heller inte vara smutsig och personliga saker bör ställas undan. Det här är bara några få av alla de ting som du behöver ha i åtanke. Idag finns det många hemsidor som du kan ta hjälp av för att få inredningen sådär perfekt som du vill ha den, men också många sidor som hjälper dig att hitta den bästa mäklaren. Oavsett om du letar efter villor till salu eller om du själv vill sälja din bostad kan du vända dig till just en sådan sida. Det enda som krävs är att du fyller i dina personliga uppgifter och önskemål och därefter blir du kontaktad!

Bästa inredningstipsen inför visningen

Nu är det dock inte mäklare som vi ska prata mer om, utan hur du på bästa sätt visar upp din bostad på visningsdagen!

1. Skapa en luftig känsla

Oavsett om du ska sälja en tvåa i innerstan eller ett stort hus på landet är det viktigt att hemmet känns luftigt. Ta bort möbler som är “onödiga” och som skapar mer oreda än reda. Detta gäller även när det kommer till dekorationer. Less is more!

2. Personliga föremål plockas bort

Visst är det mysigt att titta på tavelväggen och minnas familjens finaste stunder, men för potentiella köpare är det inte lika trevligt. Plocka bort saker som anses vara personliga. Det är viktigt att spekulanterna får en möjlighet att visualisera sina egna liv i bostaden.

3. Inred efter målgrupp

Är det många barnfamiljer som kommer att kolla på bostaden eller lämpar den sig bäst för singlar eller par? Se till att du inreder och placerar möblerna på ett sätt som gör bostaden mer intressant för den målgrupp som du har.

4. Fria ytor

Ju fler fria ytor du har i din bostad, desto större och renare kommer den att se ut. Plocka bort saker som är “fula”, t.ex. muggen med tandborstar eller schampoflaskorna som är halvtomma. Glöm inte att också gömma undan saker som diskmedel och disktrasor i köket.